logo


  • Glaszetter Delft
    Dag & Nacht Glasservice Binnen 30 minuten ter plaatse Goede prijs / kwaliteit 24/7 Bereikbaar: 088 - 070 75 00 Gratis Offerte

Glaszetter Delft

Wij zijn Glaszetter in Delft. Bent u in Delft of omgeving woonachtig dan heeft u in de nabije toekomst vast baat bij onze werkzaamheden. Het overkomt ons allemaal wel eens. Een bal vliegt door de ruit, de deur klapt dicht en de ruit eruit. Zo’n probleem lossen wij snel en vakkundig voor u op tegen een gunstige prijs. Maak kennis met Glaszetter Delft voor zakelijke en particuliere klanten.

Glaszetter Delft is dag en nacht bereikbaar

U kent het wel. Het slaapkamerraam vliegt van het uitzetijzer en uw ruit slaat stuk. En dat in de nacht! Geen paniek. Glaszetter Delft even bellen en wij staan binnen een half uur bij u op de stoep. Wij zijn 24/7 bereikbaar op telefoonnummer 088-0707500. We brengen bij u een tijdelijke voorziening aan en maken een afspraak voor definitieve reparatie.

Glaszetter Delft is voordelig

U krijgt bij ons voor al het glaszetwerk een scherpe prijs. Onze 25 jaar lange beroepservaring zorgt ervoor dat wij snel en doeltreffend te werk gaan. Dit drukt de kosten van reparatie en vernieuwing van uw ruiten. Vraag een offerte bij ons aan voor het zetten van nieuw glas of voor het repareren van glasschade. We komen bij u langs om uw situatie op te nemen en geven geven u deskundig advies op maat. Heeft u een glasverzekering? Dan hoeft u alleen wat gegevens in te vullen en dan regelen wij uw schade rechtstreeks af met uw glasverzekering. Glaszetter Delft maakt het u makkelijk.

Vraag nu een offerte aan bij Glaszetter Delft

Heeft u op dit moment een glasklus? Een ruit in uw raam of deur die gerepareerd moet worden? Bel ons gelijk voor een afspraak. Wij hebben veel glassoorten op voorraad zowel voor zakelijk als particulier gebruik. Wilt u meer weten bezoek onze website op glaszetter-direct.nl/glaszetter-delft.

Glaszetter Delft Bel direct: 088 070 75 00 voor een Glaszetter in Delft.

Glaszetter Delft:

  • Dag & Nacht Service
  • Binnen 30 minuten ter plaatse
  • Goede prijs / kwaliteit
  • Gratis Offerte
  • Glaszetter Delft

 Offerte ontvangen?

Uw naam*

Telefoonnummer

E-mailadres

Bericht