logo


  • Glaszetter Dordrecht
    Dag & Nacht Glasservice Binnen 30 minuten ter plaatse Goede prijs / kwaliteit 24/7 Bereikbaar: 088 - 070 75 00 Gratis Offerte

Glaszetter Dordrecht

U werkt of woont in Dordrecht of omgeving? Wij zijn ervaren glaszetters in Dordrecht. Fijn om te weten dat u bij glasschade een glaszetter in de buurt heeft. Uw glaszetter in Dordrecht mag u dag en nacht bellen, doordeweeks en in het weekend. Wij staan bij elke spoedklus binnen een half uur bij u op de stoep. Heeft u momenteel glasschade? Bel glaszetter Dordrecht direct op telefoonnummer 088-0707500.

Uw glaszetter Dordrecht is voordelig

Door meer dan 25 jaar ervaring in glas zetten en repareren, weten wij hoe wij effectief te werk moeten gaan. U profiteert hiervan doordat wij scherpe prijzen hanteren. Glaszetter Dordrecht heeft veel glassoorten op voorraad en werkt zowel voor bedrijven als voor particulieren. Gaat er in uw bedrijf een ruit kapot? Neemt de wind uw uitzetijzer mee en slaat uw ruit in diggelen? Bel direct met onze glaszetter in Dordrecht en wij komen het glas vervangen met een nieuwe ruit of plaatsen een tijdelijke noodvoorziening. In het laatste geval maken we direct de afspraak voor definitieve reparatie van uw ruit. Neem nu contact op met uw glaszetter in Dordrecht via 088-0707500.

Een glasverzekering is noodzakelijk en handig

Heeft u een glasverzekering? Wij regelen de glasschade direct af met uw verzekering. U hoeft zelf niets te doen. Wij nemen u deze administratieve rompslomp uit handen. Bij schade aan uw ruit brengen wij u graag een bezoek om de situatie op te nemen. Daarna geven wij u advies voor reparatie of vervanging van de ruit in uw raam. U krijgt van ons een offerte met de prijzen van glas en reparatiekosten en bevestigt ons uw definitieve opdracht. Zijn wij het samen eens, dan handelen we snel en effectief. Voor u het weet is uw glas voordelig gezet door uw glaszetter in Dordrecht.

Offerte voor glaszetter in Dordrecht

U heeft op dit moment een kapotte ruit? U heeft een spoedsituatie? U wilt direct een afspraak? Vraag gelijk een offerte aan en wij sturen u nu een glaszetter in Dordrecht.

Glaszetter Dordrecht:

  • Dag & Nacht Service
  • Binnen 30 minuten ter plaatse
  • Goede prijs / kwaliteit
  • Gratis Offerte
  • Glasservice Dordrecht

Offerte ontvangen?

Uw naam*

Telefoonnummer

E-mailadres

Bericht