logo


  • Glaszetter Gorinchem
    Dag & Nacht Glasservice Binnen 30 minuten ter plaatse Goede prijs / kwaliteit 24/7 Bereikbaar: 088 - 070 75 00 Gratis Offerte

Glaszetter Gorinchem

Is uw ruit kapot of beschadigd? Dan moet deze spoedig vervangen worden. Want u wilt hier natuurlijk niet te lang mee blijven zitten. Om snel en vakkundig geholpen te worden, neemt u direct contact op met de glaszetter in Gorinchem via 088-0707500. Wij begrijpen dat glasschade niet alleen doordeweeks en overdag ontstaat. Daarom staan wij 24/7 voor u klaar. Bij spoed zijn wij in ons dekkingsgebied zelfs al binnen 30 minuten op de plaats van bestemming. Met de glaszetter in Gorinchem kunt u er op vertrouwen dat uw probleem goed wordt verholpen.

Het vakmanschap van de glaszetter in Gorinchem

Wij hebben al meer dan 25 jaar ervaring met het glaszetten. Hierdoor weet de glaszetter in Gorinchem de schade vakkundig te repareren. In veel gevallen kunnen onze vakmensen de schade ter plekke herstellen. Maar ook voor een snelle noodreparatie staan wij voor u klaar. In dit geval dichten wij de ruit af zodat er geen ongewenste gasten naar binnen kunnen komen. Natuurlijk maakt de glaszetter in Gorinchem ook direct een afspraak met u om de noodruit te vervangen voor een mooie, nieuwe ruit.

Een perfecte afwerking

De glaszetter in Gorinchem heeft een groot assortiment aan verschillende glassoorten op voorraad. Hierdoor kunnen wij elke ruit in uw woning of bedrijfspand weer als nieuw maken. Maar daar blijft het niet bij. Want de glaszetter in Gorinchem zorgt ervoor dat het geheel er weer mooi uitziet. Wij kitten de boel dicht met een kleur die goed bij uw kozijn past. En is er tijdens de breuk lakschade ontstaan? Onze professionals herstellen dit direct zodat het er weer uitziet als nieuw. En al deze service en vakmanschap krijgt u bij de glaszetter in Gorinchem al tegen een scherpe prijs.

Heeft u een glasverzekering?

Uw glasverzekering vergoed de schade aan uw ruit. Bent u verzekerd tegen glasschade? Dan neemt de glaszetter in Gorinchem u dit karwei uit handen. Behalve dat wij uw woning of bedrijfspand voorzien van een nieuwe ruit, regelen wij het voorval ook met uw verzekering. U hoeft alleen maar een formulier in te vullen en de rest wordt voor u geregeld. U heeft nergens omkijken meer naar!

Heeft u glasschade of moet uw ruit vervangen worden? Vraag dan een offerte aan bij de glaszetter in Gorinchem. Maakt u liever direct een afspraak? Bel ons dan op 088-0707500. Wij helpen u snel en vakkundig.

Glaszetter Gorinchem:

  • Dag & Nacht Service
  • Binnen 30 minuten ter plaatse
  • Goede prijs / kwaliteit
  • Gratis Offerte
  • Glasservice Gorinchem

Offerte ontvangen?

Uw naam*

Telefoonnummer

E-mailadres

Bericht

 

Bel ons 24/7
088 – 070 75 00
Contactformulier