logo


  • Glaszetter Gouda
    Dag & Nacht Glasservice Binnen 30 minuten ter plaatse Goede prijs / kwaliteit 24/7 Bereikbaar: 088 - 070 75 00 Gratis Offerte

Glaszetter Gouda

Daar staat u dan. U komt net thuis van het werk en ontdekt dat de buurjongens een bal door uw raam gegooid hebben. Vooral op momenten als deze is dat erg vervelend. Normaal gesproken zou u tot de volgende werkdag moeten wachten om uw ruit te vervangen. Bij ons is dat gelukkig niet nodig. Wij zijn een vakkundige glaszetter in Gouda en staan 24 uur per dag en zeven dagen per week voor u klaar. Moet u dus met spoed uw ruiten vervangen, dan kunt u gelijk bij ons terecht. Bovendien bieden wij u als professionele glaszetter in Gouda een ontzettend snelle dienstverlening. Alles wat u hoeft te doen is ons ene belletje te geven en wij staan binnen een half uur bij u op de stoep. Dat is service!

Jarenlange ervaring als glaszetter in Gouda

Wij begrijpen het belang van een goede vakkennis en nemen daarom ook alleen maar goed opgeleide krachten in dienst. Zo bent u ervan verzekerd dat alle werkzaamheden op de juiste manier gebeuren, en u niet alsnog een andere glaszetter in Gouda moet zoeken. Wij zijn tevens al ruim 25 jaar actief in deze branche en weten als de beste om te gaan met uitdagingen. Er is dus geen werk dat wij niet snel en eenvoudig voor u kunnen regelen. Bij uw betrouwbare glaszetter in Gouda zit u goed!

Verschillende glassoorten

Wellicht heeft u geen balletje door uw ruit, maar heeft u andere plannen om energie te besparen. Dubbele beglazing houdt de kou buiten en de warmte binnen, zodat uw energierekening op den duur dus lager wordt. Nieuwe ruiten betalen zichzelf dus op den duur terug! Als vakkundige glaszetter in Gouda hebben wij hebben een groot aantal verschillende glassoorten op voorraad, zodat u altijd iets vindt dat bij uw project past. Omdat wij een grote voorraad hebben, hoeven speciale glassoorten in de meeste gevallen niet besteld te worden. Hierdoor kunnen wij dus uw nieuwe ruiten heel snel en voordelig plaatsen.

Glasverzekering eenvoudig geregeld bij uw glaszetter in Gouda

Tegenwoordig hebben veel mensen een glasverzekering. Gooit iemand dus per ongeluk een balletje door uw ruit, kunt u de werkzaamheden van een glaszetter in Gouda in de meeste gevallen vergoed krijgen. Vaak is al dat papierwerk wel een grote rompslomp. Als klantvriendelijke glaszetter in Gouda begrijpen wij dat u al genoeg aan uw hoofd heeft wanneer er een ongelukje gebeurt. Daarom hoeft u bij ons enkel een formulier in te vullen, en wij regelen de rest zelf met uw verzekering! Bel ons vandaag nog op 088-0707500!

Glaszetter Gouda:

  • Dag & Nacht Service
  • Binnen 30 minuten ter plaatse
  • Goede prijs / kwaliteit
  • Gratis Offerte
  • Glasservice Gouda

Offerte ontvangen?

Uw naam*

Telefoonnummer

E-mailadres

Bericht