logo


  • Glaszetter Rotterdam
    Dag & Nacht Glasservice Binnen 30 minuten ter plaatse Goede prijs / kwaliteit 24/7 Bereikbaar: 088 - 070 75 00 Gratis Offerte

Glaszetter Rotterdam

Als uw ruit kapot is is dat altijd vervelend, helemaal als het ‘s nachts of in het weekend gebeurd. Daar staat u dan. Uiteraard heeft u zo snel mogelijk een glaszetter in Rotterdam nodig, maar veel service bedrijven zijn in het weekend gesloten. Wij begrijpen uw frustratie en doen het daarom ook anders. Bij ons kunt u namelijk 24/7 terecht voor glasschade.

Professionele service en klantvriendelijkheid

Als u een ruit kapot heeft of u wilt simpelweg uw ruit vervangen dan zoekt u een vakkundige glaszetter in Rotterdam. Wij zijn al ruim 25 jaar werkzaam in ons vak en kennen het dus als geen ander. Als glaszetter in Rotterdam bieden wij u tevens een snelle service. Het is namelijk erg vervelend als de kinderen van uw buren een spelletje voetbal spelen en daarbij uw ruit ingooien. Nog vervelender is het als u een glaszetter in Rotterdam belt en uren of zelfs dagenlang moet wachten voordat uw glasschade is verholpen. Wij vinden dat dat ook anders kan. Wist u dat wij al binnen 30 minuten klaar staan als u ons belt? Bij spoed staan wij binnen een half uur voor uw klaar. Een snelle service en klantvriendelijkheid staan bij ons namelijk voorop. Doordat wij gebruik maken van moderne technieken en materialen, en al onze werknemers over een stevige kennis beschikken, zult u zeker nooit teleurgesteld zijn met ons werk. Onze klanten die u vooraf gegaan zijn kunnen hiervan getuigen.

Verschillende glassoorten bij uw glaszetter in Rotterdam

Er bestaan verschillende redenen waarom u uw ruit zou willen vervangen. Wellicht is deze beschadigt of wellicht wilt u door middel van dubbele beglazing energie besparen en de warmte binnen houden. Als professionele glaszetter in Rotterdam bieden wij u een ruim assortiment van verschillende glassoorten. Zo vindt u altijd dat wat bij u past. Ook kunnen wij u een vakkundig advies geven op het gebied van glassoorten. Door onze ruime ervaring als glaszetter in Rotterdam kunt u hier altijd op terug vallen. Tevens hebben wij verreweg de meeste glassoorten op voorraad, zodat wij uw ruiten gelijk kunnen vervangen en u geen dagen of weken hoeft te wachten op de levering van een glassoort.

Glasverzekering geen probleem voor uw glaszetter in Rotterdam

Heeft u een verzekering voor glasschade? Dan hoeft u niets anders te doen dan een formulier invullen. Wij regelen de rest met uw verzekering. Zo kunt u dus met een gerust hart uw ruiten laten vervangen in de wetenschap dat uw verzekering de kosten draagt. Zoekt u dus een vakkundige glaszetter in Rotterdam? Bel dan vandaag nog 088-0707500!

Glaszetter Rotterdam:

  • Dag & Nacht Service
  • Binnen 30 minuten ter plaatse
  • Goede prijs / kwaliteit
  • Regio Rotterdam
  • Gratis Offerte
  • 24/7 Glasservice

Offerte ontvangen?

Uw naam*

Telefoonnummer

E-mailadres

Bericht