logo


  • Glaszetter Schiedam
    Dag & Nacht Glasservice Binnen 30 minuten ter plaatse Goede prijs / kwaliteit 24/7 Bereikbaar: 088 - 070 75 00 Gratis Offerte

Glaszetter Schiedam

Heeft u schade aan uw ruit? Of moet deze helemaal vervangen worden? Dan wilt u dat hier snel iets aan gedaan wordt. De glaszetter in Schiedam staat daarom altijd voor u klaar. Dus heeft u een probleem dat snel opgelost moet worden? Neem dan contact op met de glaszetter in Schiedam. Wij zijn 24/7 bereikbaar op 088-0707500. Dus ook ‘s avonds of in het weekend kunt u bij ons terecht. Want wij begrijpen dat u niet alleen tijdens kantooruren geholpen wilt worden. Zit u in ons dekkingsgebied? Dan zijn wij voor een spoedklus zelfs al binnen 30 minuten bij u.  Wij vervangen uw ruit ter plekken of plaatsen een noodoplossing. Zo kunt u er op vertrouwen dat uw woning weer goed beveiligd is tegen indringers.

De professionele hulp van de glaszetter in Schiedam

De glaszetter in Schiedam helpt u met alle glasschade. Wij hebben al meer dan 25 jaar ervaring en weten daarom elk probleem snel en vakkundig voor u op te lossen. Wij werken niet alleen met de beste mensen maar ook met de beste materialen. De glaszetter in Schiedam heeft daarom een ruim assortiment glassoorten voor u op voorraad. Voor zowel uw particuliere woning als uw bedrijfspand hebben wij het juiste glas. U kunt er op rekenen dat uw ruit er weer perfect uitziet. Want wij zorgen ervoor dat u uw ruit en kozijn weer in originele staat terug krijgt. Wij herstellen eventuele lakschade en de boel wordt dicht gekit met een kleur die goed bij uw kozijn past. Zo ziet het er allemaal weer netjes uit. Wilt u graag profiteren van dit vakmanschap van de glaszetter in Schiedam? Bij ons betaalt u alleen de beste prijs.

Bent u verzekerd tegen glasschade?

De glaszetter in Schiedam vervangt of repareert uw ruit vakkundig en tegen een scherpe prijs. Als u een glasverzekering heeft bent u helemaal goedkoop uit. En dat is nog niet alles. Want de glaszetter in Schiedam regelt alles met uw verzekeraar. U vult het formulier in en wij zorgen voor de rest. U hoeft verder helemaal niet te doen. Dat is pas een service waar u wat aan heeft!

Heeft u een ruit die vervangen moet worden? Of is er schade aan het glas ontstaan? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan bij de glaszetter in Schiedam. Wilt u direct een afspraak maken? Neem dan contact met ons op via 088-0707500. De glaszetter in Schiedam helpt u altijd snel en vakkundig!

Glaszetter Schiedam:

  • Dag & Nacht Service
  • Binnen 30 minuten ter plaatse
  • Goede prijs / kwaliteit
  • Gratis Offerte
  • Glaszetter Schiedam

Offerte ontvangen?

Uw naam*

Telefoonnummer

E-mailadres

Bericht