logo


  • Glaszetter Vlaardingen
    Dag & Nacht Glasservice Binnen 30 minuten ter plaatse Goede prijs / kwaliteit 24/7 Bereikbaar: 088 - 070 75 00 Gratis Offerte

Glaszetter Vlaardingen

Woont of werkt u in Vlaardingen of omgeving? Wij komen direct uw kapotte ruit vervangen. Waar nodig plaatsen wij een tijdelijke noodvoorziening. U hoeft niet te wachten, want we zijn zeven dagen per week dag en nacht bereikbaar. Bel ons op telefoonnummer 088-0707500 en bij spoed staan we binnen een half uur bij u voor de deur. Het is prettig voor u om te weten dat u bij eventuele calamiteiten er binnen 30 minuten een glaszetter bij uw woning aanwezig is.

All-round Glaszetter Vlaardingen

Wij plaatsen alle soorten glas en zijn van veel markten thuis. Door meer dan 25 jaar ervaring in glaswerk kunnen we elke glasklus voor u klaren. Wij hebben diverse soorten glas in onze opslag op voorraad. Bij het plaatsen van een tijdelijke voorziening, in de vorm van een noodruit of een plaat, maken wij direct een nieuwe afspraak voor de definitieve vervanging. U kunt ondertussen rustig verder gaan en u hoeft niet bang te zijn voor inbraak in uw kantoor of woning.

Glasverzekering zakelijk of particulier

Als glaszetter in Vlaardingen werken wij voor bedrijven en voor particulieren. Bent u verzekerd voor glasschade, dan regelen wij de schade direct met uw glasverzekering. U heeft er, zo u wilt, geen omkijken naar. Heeft u vragen neem dan contact op met onze klantenservice. Wij vertellen u graag meer over onze diensten en de scherpe prijzen als glaszetter in Vlaardingen.

Offerte voor een glaszetter in Vlaardingen

Bel ons direct voor een afspraak. Onze glasspecialist komt bij uw bedrijf of woning aan om de situatie eerst op te nemen. Wij maken notitie van de schade en de vereisten voor reparatie en / of nieuw zetten van glas. Wij geven u advies en stellen een offerte samen voor de kosten. Wanneer we het eens zijn over de prijs, zetten wij uw glas snel en doeltreffend. U kunt vrijblijvend een offerte aanvragen voor een glaszetter in Vlaardingen.

Wij zijn als glaszetter in vlaardingen uw toevlucht bij elke kapotte ruit!
Neem nu gelijk contact op met uw glaszetter in Vlaardingen. Bel nu: 088-0707500

Glaszetter Vlaardingen:

  • Dag & Nacht Service
  • Binnen 30 minuten ter plaatse
  • Goede prijs / kwaliteit
  • Gratis Offerte
  • Glasservice Vlaardingen

Offerte ontvangen?

Uw naam*

Telefoonnummer

E-mailadres

Bericht